Connect with us

Bürokrat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Bürokrat

Yeni Nesil Modern Yürüyen Evler | Setencioğlu

Tiny House Türkiye

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Doğayla İç İçe, Evinizin Konforunda, Özgürlüğün Keyfini Yaşayın. | Setencioğlu Tiny House

İletişim | +90 0 532 4026422

DAHA FAZLA HABER

Bürokrat

Emine Erdoğan, Anneler Günü vesilesiyle Devlet Konukevi’nde anneleri ağırladı

EMİNE ERDOĞAN’DAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI PAYLAŞIMI

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen programda, Türkiye’nin çeşitli illerinden annelerle bir araya geldi.

Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde Devlet Konukevi’nde düzenlenen Anneler Günü programına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Bakanlığın hizmet modellerinden yararlanan şehit ve gazi anneleri, engelli çocuk sahibi anneler, koruyucu anneler, şehit eşi ve yaşlı anneler katıldı.

Emine Erdoğan programda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş ile Anneler Günü’nü kutladığı annelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Programda annelere seslenen Emine Erdoğan, “Asırlardır hiçbir dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin bütün insanlığa kucak açan medeniyetimizi, en çok anne kalbine benzetiyorum” ifadesini kullandı.

“İNSANLIK ELBİSESİNİN ANNELİK TEZGÂHINDA DOKUNDUĞUNA İNANIYORUM”

Emine Erdoğan, üzerlerinde taşıdıkları sevgiden bir evlat, bir aile, bir medeniyet inşa etmiş her bir annenin, iyiliğe olan inançlarını diri tuttuğunu dile getirerek şunları kaydetti: “İnsanlık elbisesinin annelik tezgâhında dokunduğuna inanıyorum. Öyle ki Filistinli annelerin zalimliğe karşı evlatlarını korumak için gösterdikleri vakur duruş, direnişin ve barışın en somut örneğidir. Yüreği yangın yeri olan Filistin’in güçlü kadınlarının acısını paylaşıyor, savaşın, adaletsizliğin kol gezdiği dünyaya anne kalbi genişliğinde bir merhamet diliyorum.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş da programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, anneler ile sohbet edip, karşılaştıkları konularla ilgili istişarelerde bulunduklarını aktararak “Zor günlerinde devletin yanlarında olduklarını bilmeleri onları çok mutlu ediyor. Bizler her zaman ailelerimizin, özellikle bizim hizmet modellerinden faydalanan ailelerimizin yanındayız ve takipçisiyiz” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, İsrail’in bombardımanı altında hâlâ zorlu süreçlerde yaşayan Filistinli anneler başta olmak üzere; şehit, gazi yakını, engelli ve koruyucu anneler ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Kas erimesi hastalığı bulunan ve solunum cihazıyla sınıfta ders anlatan öğretmen Gamze Kılıç’ın annesi Nurcan Kılıç da programa ilişkin memnuniyetini, “Bugün buraya gelmemiz çok özel hissettirdi” sözleriyle dile getirdi.

Emine Erdoğan’ın kendilerini güzel karşıladığını ifade eden Kılıç, “Güzel konuştu, biz de çok rahattık, sorunlarımızı, sevgilerimizi paylaştık” dedi.

Koruyucu anne Gaye Dülger ise “Gerçekten çok düşünceli bir programdı. Ben böyle gerçekleşeceğini tahmin etmedim. Hanımefendi ve Bakanımızla bire bir konuşup kendi sıkıntılarımızı dile getirme, çocuklarımızın durumuyla ilgili gelişmeleri ve yapılabilecekleri değerlendirme imkânı bulduk, bütün aileler olarak” diye konuştu.

Emine Erdoğan’ın kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getiren Dülger, “Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadesini kullandı.

Şehit polis Ali Demircioğlu’nun eşi ve bir engelli çocuk sahibi Selma Demircioğlu da organizasyon için teşekkür ederek Emine Erdoğan’ın ev sahipliğini, “Çok güzeldi, bizle çok ilgiliydi, bire bir hepimizle ilgilendi. Gerçekten bizleri anlayan biri” sözleriyle anlattı.

Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’la bütün düşüncelerini ve yaşadıkları zorlukları paylaştığını dile getiren Demircioğlu, “Engelli bir evlat bakmak gerçekten çok zor ve tek başıma mücadele veriyorum. Böyle şeylerden destek alıyoruz” dedi.

EMİNE ERDOĞAN’DAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI PAYLAŞIMI

Emine Erdoğan, programa ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.

Paylaşımında annelerle bir araya geldiği fotoğraflara yer veren Emine Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Annelerin kalbinin evrensel bir ritmi vardır. Tüm acılar, sevinçler ve felaketler karşısında aynı duyguları paylaşırlar. Onların nezdinde gözyaşının, kahkahanın, doğumun ya da ölümün tercümana ihtiyacı yoktur. Anneler Günü münasebetiyle kahraman annelerimizi ‘Milletin Evi’nde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Hikâyeleriyle annelik ruhunun ne kadar güçlü ve sınırsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Zulüm ve esaret altında çocukları için direnen, cesaret timsali Filistinli annelerin feryadını ise bir an olsun unutmadık. Savaşın acı yüzünü derinden hisseden tüm anneleri saygıyla anıyor, anne sevgisinin tüm kötülüklere üstün geldiği bir gelecek diliyorum.”

DAHA FAZLA HABER

Bürokrat

MÜSİAD TÜRKİYE’NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 34’üncü yılı kapsamında düzenlediği Türkiye’nin Gücü Ödülleri

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 34’üncü yılı kapsamında düzenlediği Türkiye’nin Gücü Ödülleri, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, iş dünyasının önemli temsilcileri, akademisyenler, sanatçılar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bakanlar ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. 9 kategoride ödüllerin yanı sıra Jüri Özel Ödülü’nün de sahibini bulduğu törende, iş dünyası, akademi ve bürokrasinin birçok ismi katılım gösterdi. MÜSİAD’ın 34’üncü yılının da kutlandığı Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde, Filistin’i temsilen karpuz dilimli yaka rozeti ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Törenin açılış konuşmalarını, Türkiye’nin Gücü Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Tahir Tuluk, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı. Bakan Şimşek ve Bakan Kacır’ın da ödül verilirken konuşma yaptığı törende Türkiye’nin Gücü Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Tahir Tuluk, MÜSİAD’ın 34’üncü yılına vurgu yaparak, “Türkiye’nin üretici gücünü temsil eden 34 yıllık koca bir çınar olarak, iş dünyasının her alanından temsilcileri, akademisyenleri, siyasetçileri, sanatçıları ve basın mensuplarını buluşturarak Türkiye’nin Gücü Ödül Töreni çatısı altında daha kapsamlı bir platform oluşturduk” diye konuştu.

34 yıldır iş dünyasının motivasyonu

Türkiye’nin Gücü Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Tahir Tuluk açılış töreninde yaptığı konuşmasında, MÜSİAD’ın faaliyet ve projelerle 34 yıldır iş dünyasına motivasyon sağladığını dile getirdi.

Konuşmasında Tuluk:

“MÜSİAD olarak, 34 yıldır sürdürdüğümüz ve iş dünyasındaki herkese büyük motivasyon sağladığımız projelerimizle inşallah yolumuza devam edecek ve bu kutlu yürüyüşü sürdüreceğiz. Bu gece ise Türkiye’nin Gücü Ödülleri’nin çeşitli kategorilerinde, başarılı ve örnek alınacak isimlerin ödüllendirileceği bir törene şahitlik edeceğiz. 9 farklı kategoride verilecek olan ödüllerde her kategorideki kazananlar, sadece kendi alanlarında değil, tüm Türkiye için birer ilham kaynağı olacaklar. Bu gece ayrıca, MÜSİAD’ın manevi gücünü ve vizyonunu yansıtan özel bir Jüri Özel Ödülü de sahibini bulacak.” dedi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı konuşmasında, Filistin’in haklı duruşu, OVP ve MÜSİAD’ın faaliyetlerinden bahsetti. MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı, törendeki konuşmasında, 35 yıla yaklaşan mazisiyle geçmişinde çok önemli çalışmalara, büyük organizasyon ve faaliyetlere imza atan MÜSİAD’ın Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu da dile getirdi.

MÜSİAD’ın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi veren MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, üretimi, genç girişimi, kadın girişimini, değerleri, akademik bilgiyi, sürdürülebilirlik ve dönüşümü, erdemli girişimciliği, kısacası Türkiye için katma değer üreten yatırım ve araştırma faaliyetlerini ödüllendirerek motivasyon sağlama hedefinde olduklarını söyledi. Aynı zamanda Asmalı, konuşmasında Filistin’de yaşananlara değinerek, İsrail’in tüm hukuku ve insan haklarını hiçe saydığını söyledi. Konuşmasının devamında Asmalı:

“İsrail’in Gazze’de 7 Ekim’den bu yana işlediği soykırım ve katliam ise tüm kırmızı çizgileri aşarak insanlık vicdanını derinden yaralamıştır. İsrail, ABD ve bazı Avrupa ülkelerini arkasına alarak, masum sivilleri, çocukları, kadınları, gazetecileri, insani yardım çalışanlarını 7 ayı aşkındır katlediyor. Katil İsrail’in gerçekleştirdiği bu barbarca soykırımı, buradan bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Artık bir hakikatin altını çizmek gerekiyor; adalet ve barış üretemeyen mevcut uluslararası sistem iflas etmiştir. Bundan önce Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile ‘Dünya 5’ten büyüktür.’ Diyorduk. Artık Filistin’deki bu hadiselerden sonra artık hep birlikte ‘Dünya 1’den büyüktür.’ demeliyiz. Açıkça görülüyor ki bir ülke ve ona hükmeden irade, tüm dünyayı ve tüm insanlığı kaosa sürüklüyor. Bu zihniyet, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 25 Mart’ta aldığı acil ateşkes kararını hiçe sayıyor, ‘Yok hükmündedir.’ diyor. Bundan sonra bu zihniyete karşı atılacak en önemli adım ekonomik ambargo olmalıdır. İsrail ile ticaret ekonomik bir kayıp değil, insani bir kazanımdır.” diye konuştu.

Aynı zamanda Asmalı, MÜSİAD Üyeleriyle birlikte Filistin’e 150 bin gıda kolisi gönderdiklerini de ifade etti.

Törendeki konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Genel Başkan Asmalı, “MÜSİAD olarak yıllardır tüm çabamız birlik, bütün niyetimiz beraberlik, tek sevdamız ise ülkemizin dirliğidir. İnşallah bu yolda yürürken bizler, daima el ele verip Türkiye’nin gücüne güç katma hevesiyle, bıkmadan usanmadan çalışacağız. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki, birlikte olursak daha güçlü oluruz, Bir ve Beraber olursak zulme karşı daha gür sesimiz çıkar, ekonomik olarak daha söz sahibi hâle geliriz.” dedi.

“Tüm rakamlar OVP ile uyumlu gidiyor”

Uzunca bir istişare mekanizmasının sonunda 2023 yılının Eylül ayında açıklanan Orta Vadeli Program’la (OVP) Türkiye’nin güçlü bir ekonomi programına kavuştuğunu aktaran Asmalı, OVP ile iş dünyasındaki belirsizlik ve plansızlığında kaybolduğunun altını çizdi.

Asmalı konuşmasında şunları kaydetti:

“Benzer şekilde 2024 yılı ilk 4 aylık verileri bu planla uyumlu gitmektedir. Dolayısı ile sağlıklı bir şekilde çalışan bu programa hep birlikte sabır ve kararlılıkla destek olmalıyız. Buna karşın enflasyon oranları, genel olarak OVP ile uyumlu olmasına rağmen, gıda ve hizmetler gibi alanlarda hala çok yüksek seyrediyor. Önümüzdeki yaz başından itibaren enflasyonun kalıcı olarak düşmeye başlamasını bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz. Tam da bu noktada bir atasözümüzü hatırlatmak isterim; ‘Göle su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlarmış.’ Yüksek faiz ve buna bağlı parasal sıkılaşma sonucu piyasalarda yaşanan daralma ve yavaşlamada, hepimizin beklentisi kimsenin gözü patlamadan önümüzdeki kritik ayları geçirebilmek. Bu anlamda belli dozlarda piyasayı rahatlatıcı adımların atılması çok önemli.”

Türkiye, gelişerek yoluna devam ediyor

Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, MÜSİAD ailesine, Türkiye’nin yerelde ve uluslararası alanda güçlenmesine katkıda bulunan iş insanları ve genç girişimcileri onurlandıran böyle bir programa öncülük ettiklerinden dolayı teşekkür etti. MÜSİAD’ın, kurulduğu günden beri Türk ekonomisi ve demokrasisine damgasını vuran bir kuruluş olduğunu belirten Yılmaz, ”Ülkemizde her türlü vesayet odaklarının tasfiyesinde ve sivil yönetimler ile milli iradenin hâkim hâle gelmesinde MÜSİAD hep doğru yerde durdu. 34 yıllık tarihi boyunca MÜSİAD mensupları, ülkemizin kalkınması için olağanüstü gayret ve özveriyle çalışmışlar ve her zaman milletimizin yanında olmuşlardır.” dedi. MÜSİAD mensuplarının, 6 Şubat depremlerinde gösterdikleri seferberlik ruhuyla bir kez daha örnek bir duruş sergilediklerini vurgulayarak, “Sadece ülkemizle sınırlı kalmayan MÜSİAD, 7 Ekim’den beri İsrail yönetiminin insanlık suçları ile zulmettiği mazlum Gazze halkına da uzanan yardım eliyle insani değerlere bağlılığını ortaya koymuştur. MÜSİAD’ın asil duruşu ve yardımseverliği her zaman gurur kaynağımız olacaktır.” diye konuştu.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonominin uluslararası alanda çok olumlu bir dönemden geçmediğini belirterek, buna rağmen Türkiye’nin büyüme rakamlarını artırarak yoluna devam ettiğini dile getirdi.

Yılmaz, “Dünyadaki talep daralmasına, ekonomik aktivitedeki yavaşlamaya rağmen Türkiye geçen yılı yüzde 4,5 büyümeyle kapattı. Dünyanın yüzde 3 civarında büyüdüğü bir yıldan bahsediyoruz. Böylece Türkiye tüm bu olumsuz şartlara rağmen dünyanın üstünde bir ekonomik performans gösterdi.” diye konuştu.

Önceliğimiz enflasyon

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, büyüme, istihdam, bütçe dengeleri, ihracat ve turizmin iyi performans sergilediğini, esas sorunun ise enflasyon olduğunu vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şu anda vatandaşımızın da bizim de en temel sorunumuz, önceliğimiz artık enflasyon. Orta Vadeli Programı da yaparken bunu temel sorun olarak tarif ettik. Orta vadeli bir perspektifle, çok yönlü politikalarla, araçlarla bir yandan para, maliye politikasıyla, diğer yandan yapısal reformlarla bu sorunu çözme irademizi ortaya koyduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın son derece güçlü iradesiyle Orta Vadeli Programımızı paylaştık. Programı da katılımcı bir şekilde hazırladık. İş dünyasıyla görüştük. Çalışan kesimlerle, sivil toplumla, sendikalarla, akademik dünyayla, bütün kesimlerle istişareler yaptık. Daha sonra da toplumla paylaştık. Böylece siyasi belirsizlikleri ortadan kaldırdığımız gibi, geçen yıl yapılan genel seçimlerde politika belirsizliklerini de ortadan kaldırmış olduk. Belirsizliklerin azalması insan psikolojisinde de ekonomide de önemli. Belirsizlikleri ne kadar azaltır, öngörüleri ne kadar arttırırsanız, ekonomik performansı da o ölçüde yükseltirsiniz. Dolayısıyla bu programımızda bunu sağlamış olduk. Enflasyonu düşürmediğiniz sürece ücret artışlarında ne yaparsanız yapın bir süre sonra enflasyon bunu eritiyor. Diğer taraftan enflasyon adaletsiz bir yapı ortaya koyuyor. Düşük, dar ve sabit gelirlileri daha olumsuz etkileyen bir süreçtir. Dolayısıyla ekonomik öngörülebilirlik bakımından da sosyal adalet bakımından da enflasyonu düşürmek bizim için çok çok önemli, buna da odaklanmış durumdayız.” dedi.

Toplam 10 kategoride ödüller sahiplerini buldu

MÜSİAD’ın 34’üncü yılı kapsamında düzenlenen etkinliklerin çatı platformunu oluşturan Türkiye’nin Gücü Ödülleri, 9’u ana kategoriler 1’i ise Jüri Özel Ödülü olmak üzere 10 kategoride ödüller verdi. Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte

Prof. Dr. Burcu Özsoy – Akademinin Gücü

İbrahim Ceylan – Değerlerin Gücü

Musa Akgül – Dönüşümün Gücü

Özgür Bayraktar (Turan APP) – Genç Girişimcinin Gücü

Nezihe Filiz Toker – Kadının Gücü

Türk Hava Yolları – Markanın Gücü

Yayla Agro – Sürdürülebilirliğin Gücü

GZT – İletişimin Gücü

Yıldız Holding – Üretimin Gücü

Prof. Dr. Sadettin Ökten – Jüri Özel Ödülü’nü kazandı.

DAHA FAZLA HABER

Bürokrat

Kuveyt Emiri el Sabah’a Devlet Nişanı tevcih edildi

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaret için Türkiye’de bulunan Kuveyt Emiri Mişal el Ahmed el Cabir el Sabah’a Devlet Nişanı tevcih etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki törende, iki ülkenin millî marşlarının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, el Sabah’a Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişanı tevcih etti.

İKİ ÜLKE ARASINDA İMZALANAN ANLAŞMALAR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında çeşitli anlaşmaların imza törenine geçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kuveyt Emiri el Sabah’ın huzurunda iki ülke arasında altı anlaşma imzalandı.

İmza altına alınan anlaşmalar şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Kuveyt Yatırım Kurumu Arasında Yatırım Tanıtım Faaliyetlerinde İşbirliği Konusunda Mutabakat Zaptı”

“Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürlüğü Tarafından Temsil Edilen Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti ile Kuveyt Doğrudan Yatırım Teşvik Otoritesi Tarafından Temsil Edilen Kuveyt Devleti Hükûmeti Arasında Serbest Bölgeler Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı”

“Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kuveyt Devleti Konut İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanlığı Arasında Konut Refahı ve Altyapısı Alanında Mutabakat Zaptı”

“Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Kuveyt Devleti İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Arasında Afet Ve Acil Durum Yönetimi Alanında Mutabakat Zaptı”

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından temsil edilen Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti ile Kuveyt Devleti Savunma Bakanlığı (KSB) Tarafından Temsil Edilen Kuveyt Devleti Hükûmeti Arasında Devletten Devlete Savunma Sanayii Tedarik Sözleşmelerine İlişkin Uygulama Protokolü”

“Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve Kuveyt Devleti Dışişleri Bakanlığı Arasında Ortak Stratejik Diyalog Kurulmasına Dair Mutabakat Zaptı”

DAHA FAZLA HABER

Bürokrat

Kuveyt Emiri el Sabah Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

“Türkiye’ye Hoş Geldiniz”

Genç Gazeteciler

HABER BURADA

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Mişal el Ahmed el Cabir el Sabah’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kuveyt Emiri el Sabah’ın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülkenin millî marşları çalındı. Kuveyt Emiri el Sabah’ın tören kıtasını selamlamasından sonra iki lider heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Türkiye ve Kuveyt bayrakları önünde basın mensuplarına poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kuveyt Emiri el Sabah, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

DAHA FAZLA HABER
REKLAMLAR

HABER BURADA

Bürokrat19 saat önce

Yeni Nesil Modern Yürüyen Evler | Setencioğlu

Tiny House Türkiye

Bürokrat20 saat önce

Emine Erdoğan, Anneler Günü vesilesiyle Devlet Konukevi’nde anneleri ağırladı

EMİNE ERDOĞAN’DAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI PAYLAŞIMI

Dünya1 gün önce

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın babası Osman Doğan bir süredir Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Tedavisi yoğun bakım...

Dünya2 gün önce

Tiny House Fiyatları | Setencioğlu Tiny House

Doğayla İç İçe, Evinizin Konforunda, Özgürlüğün Keyfini Yaşayın. | Setencioğlu Tiny House

Dünya3 gün önce

“Güçlü, bağımsız, seri işleyen bir adalet sistemi evlatlarımıza bırakabileceğimiz en kıymetli mirastır”

İdari Yargı Günü ve Danıştay’ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni

Bürokrat3 gün önce

MÜSİAD TÜRKİYE’NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 34’üncü yılı kapsamında düzenlediği Türkiye’nin Gücü Ödülleri

Bürokrat5 gün önce

Kuveyt Emiri el Sabah’a Devlet Nişanı tevcih edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaret için Türkiye’de bulunan Kuveyt Emiri Mişal el Ahmed el Cabir el Sabah’a Devlet Nişanı...

Bürokrat5 gün önce

Kuveyt Emiri el Sabah Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

"Türkiye'ye Hoş Geldiniz"

Bürokrat6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri el Sabah’ı karşıladı

“Türkiye’ye Hoş Geldiniz”

Bürokrat1 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UID Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda kabul etti....

REKLAMLAR
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
REKLAMLAR

GENÇ BÜROKRAT

seers cmp badge